Tapas

Tapas er en samlebetegnelse for spanske småretter, og kanskje er det variasjonen av spennende smaker som har gjort denne fingermaten så populær i Norge. Her kan både kresne ganer, gourmeter, voksne og barn finne noe de liker. Bestem deg for en av de foreslåtte tapasmenyene, eller be om å få en skreddersydd tapasløsning. Bestillingen må være oss i hende minst 48 timer før levering.

Alternativ 1

380,- per pers (minimum 10 personer)

Italiensk og spansk spekemat med manchegoost (hi: melk)

Krydderstekt kyllingspyd med oliven, chorizo, løk og paprika

Saltdampet småpoteter med aioli (ih: egg)

Hvitløk- og chilistekt scampi med thaidipp (Ih: skalldyr)

Pasta med biff og løk (Ih: melk, gluten)

Stekte kjøttboller med pikant tomatsaus og oliven

Gresk salat

Brød (ih: hvete)

 Aioli (ih: egg)

 Mojo Rojo (ih: mandler)

Bestill

Alternativ 2

375,- per pers (minimum 10 personer)

Parmaskinke og parmesan (hi: melk)

Hvitløk- og urtestekt lammespyd med tzatziki (ih: melk,)

Kyllinglår i BBQ-saus

Ratatouille med kikertragu (vegan)

Chili- og urtestekte poteter

Tomatsalat, oliven og løk med fetaost (ih: melk)

Brød (ih: hvete)

Aioli (ih: egg)

Mojo Rojo (ih: mandler)

Bestill

Alternativ 3

370,- per pers (minimum 10 personer)

Pepperrotgravet laks med pepperrotkrem og syltet rødløk (ih: fisk, egg, sulfitt)

Biff satay med chili, hvitløk, koriander og grønnsaker

BBQ kyllingvinger med bakt paprika

Krydderstekt potetsalat med ost og vårløk (ih: melk)

Vårrull med biff og chilimajones (ih: hvete, egg)

Tomat og mozzarella (ih: melk)

Brød (ih: hvete)

Aioli (ih: egg)

Mojo Rojo (ih: mandler)

Bestill

Alternativ 4

365,- per pers (minimum 10 personer)

Kyllingspyd med Mojo Rojo og oliven (ih: mandler)

Spansk omelett med chorizo og paprika (ih: egg)

Baconsurrede dadler

Tortilla med ventricina og kremost (ih: hvete, melk)

Fylt sopp med parmesanost og urter (ih: melk)

Bruschetta med parmaskinke og spicy tomatsaus (ih: hvete)

Melon- og ananasspyd

Brød (ih: hvete)

Aioli (ih: egg)

Mojo Rojo (ih: mandler)

Bestill